De som er med

 Tre vise dyr - Jura

Jura – En ku med praktisk erfaring innen landsbruk. Trives best i åpne landskap. Glad i bonden og gårdsliv. Liker å høre på jazz. Kunnskapsrik og omtenksom.

  Tre vise dyr - Grynte

Grynte – En glad gris som ikke er så glad i navnet sitt. Syntes Elvis eller Giorgio passer bedre. Liker shopping, men får sjelden anledning. Kan det meste – i følge seg selv.

  Tre vise dyr - Bjelle

Bjelle – En pertentlig sau med sans for de nære ting. Meget forsktig – spør om det meste. Tendens til hysteri, etter en traumatisk opplevelse som lam. Glad i hjemmekos sammen med Jura og Grynte.

  Tre vise dyr - Ulvrik

Ulvrik– En oppfinnsom og fargerik ulv med sans for mote og design. Deler gjerne sine kreasjoner og visjoner med alle innen rekkevidde. Drømmer om sitt eget klesmerke med barnklær. Trives på gården sammen med Jura, Grynte og Bjelle, selv om han ønsker at de var litt mer dristige i klesveien. Glad i barn og nøtteblanding.

  Tre vise dyr - Vesla

Vesla – En omtenksom jente som er nysgjerrig på det meste. Har en bestevenninne som heter Tutta på nabogården. Superglad i dyr, musikk og dans.

  Tre vise dyr - Bonden

Bonden – En hyggelig kar som har bodde på gården hele sitt liv – som sin far og bestefar og oldefar og tippoldefar og tipp-tipp-oldefar. Oppfinnsom fyr.

  Tre vise dyr - Kona

Kona på gården – Flyttet fra byen til gården da hun ble stormforelsket i bonden. Lært å sette pris på naturen. Liker å gå på lange turer når hun har tid