Besøk en åpen gård!

På besøksgårder kan du bli bedre kjent med husdyr og livet på en gård.  
Du får lov til å klappe dyrene, smake på mye godt og lære litt om økologi og hvordan det er å drive en gård. Det kan hende at Ulvrik og de Tre Vise Dyr dukker også opp slik at du får hilse på dem. Sjekk aktivitetskalendrene i tiden fremover!

 
 losby besøksgård - collage LOSBY BESØKSGÅRD

Losby er Lørenskogs perle. Noen minutter unna kjøpesenter og trafikkmas kan du få gode gårds-, natur- og friluftsopplevelser.

Losby besøksgård har base i Losbylåven. Her finner du et fjøs med de vanligste norske husdyrene, et omliggende jordbruksareal som skal betjene gårdens behov, en kafé som tilbyr enkel kafémeny og et hestesenter som har ridekurs og andre hesteaktiviteter. Her kan du kjøpe gårdsprodukter og leie turutstyr. Låven er et naturlig utgangspunkt for turer i nærområdet eller i Losbymarka/Østmarka til alle årstider.
Les mer på nettsidene deres: Losby besøksgård

 

 
 Bogstad besøksgård - collage BOGSTAD GÅRD

Bogstad besøksgård har kuer, sauer, hester, griser, geiter og høns. I tillegg dyrker vi mais og poteter.

Gårdsbruket på Bogstad drives av Friluftsetaten i Oslo kommune og får hvert år besøk av tusenvis av barn. Ved å drive jordbruk på Bogstad besøksgård bevarer vi det gamle kulturlandskapet i Sørkedalen. Ca. 70 prosent av driften er økologisk og enda mer under omlegging. All havre som produseres er økologisk.
Les mer på nettsidene deres: Bogstad besøksgård og Bogstad Gård